(En Annorlunda) Årskrönika 2015

Då 2015 nu börjar närma sig sitt slut har det snart gått ett år sedan vi startade Synerity den 9 jan 2015. Det är så dags att blicka tillbaka, reflektera och summera men inte minst titta framåt och planera inför 2016.

Helt klart har det för oss som startat Synerity varit ett annorlunda år. För alla oss grundare är det första gången vi är med helt från idé och uppstart av ett nytt företag. Från första mötena med Nyföretagarcentrum och Almi till skapande av första fakturorna och löneutbetalningarna - annorlunda men kul!

Har det då gått som vi trodde?

- Nej, knappast! Det har dock absolut gått bra - men annorlunda... Tittar vi på våra kunder vi jobbat med under 2015 var det knappast företagsnamn som Celesio, Bühler, TÜV, Basel University Hospital och Arion Bank som stod på våra initiala listor med företag vi skulle kontakta. Istället för mellanstora kunder och projekt i Sverige (som var och fortfarande är vår primära målgrupp) har vi så jobbat med några av de största och mest omfattande Cherwell Service Management projekten i Europa, och kanske till och med Världen, under 2015. Inför 2016 tar vi nu med oss detta då dessa projekten har hjälpt oss bygga en enorm kunskap och erfarenhet inför det som komma skall.

God Jul och Gott Nytt (annorlunda?) År!
/Glenn