IT Service Management & Ärendehanteringssystem

Automatisera er tjänsteleverans och era supportprocesser, för att leverera en överlägsen kundupplevelse.

Inventariehantering & IT Asset Management system

Få bättre översikt över inventarie och förändringar, spara tid och pengar med full koll på licensanvändning.

Processautomation för flera verksamhetsområden

Skapa och integrera enkelt nya affärsnyttiga lösningar direkt i plattformen - helt utan kod och script!


Nyckelfunktioner

Meta-driven arkitektur & kodfri anpassning

Cherwell’s Business Technology platform gör det möjligt för organisationer att tillgodose verksamhetens behov utanför de traditionella ramarna för IT. Cherwell är byggt på en modern meta-data arkitektur som levererar en kraftfull, snabb-konfigurerad plattform där man enkelt kan skapa sina egna lösningar och integrationer för att utöka grundfunktionaliteten i plattformen.

Till skillnad från de flesta andra "Enterprise Service Management" lösningar, behöver du inga kostsamma konsulter för att underhålla och sköta din Cherwell implementation, du kan själv lägga till funktionalitet och bygga egna lösningar på plattformen. Och eftersom kodbasen är helt separerad från applikationslagret kommer dina lösningar och konfigurationer aldrig sluta fungera när du uppgraderar till senaste version. Kolla gärna in videon här intill för mer info!


Mergable Applications (mApp)

Med mApp Solutions, eller “mergeable applications”, kan du enkelt utvidga din implementation av Cherwell Service Management plattform med färdiga mApps, till att utföra uppgifter långt utöver det som levereras "out-of-the-box". Du kan snabbt lägga till färdig funktionalitet för t.ex IT Projekt och Release hantering, eller gå utanför IT med specifika verksamhetslösningar som t.ex Fastighetsförvaltning, Hyra / Lån, Personal / HR, Ledighetsansökan mm.

mApp Exchange är en community-driven online marknadsplats där Cherwell kunder och partners från hela världen delar och hämtar färdig-byggda applikationer som smidigt kan appliceras i deras individuella Cherwell implementation.

Vid PinkElephant Excellence Awards 2015 fick Cherwell utmärkelsen "Innovation of the Year" för mApp funktionaliteten i Cherwell.


Cherwell på flera språk

I samband med den starka tillväxten på den globala marknaden, samt fokus på användning utanför IT så är ett av Cherwell's huvudmål att få en genomgående flerspråkighet i produkten. I dagsläget finns det fullt stöd för Engelska, Tyska, Franska, Spanska och Portugisiska (Brasilien), men fler språk kommer läggas till successivt och baserat på efterfrågan.

Svenska då? Jodå, vi på Synerity har själva översatt stora delar av Cherwell till Svenska (se bilder nedan). Dessutom med möjligheten att använda både engelska och svenska samtidigt! Vill man lägga till ytterligare språk så går det också att göra. Till våra Svenska kunder erbjuder vi kostnadsfritt, komplett översättning av samtliga implementerade processer och innehåll.

Skillnaden med språkstödet från Cherwell centralt är att även 100% av klientverktygen, installationsprogram mm då är översatta till respektive språk. Detta innebär t.ex att vissa menyer och meddelandetexter i admin-klienten (i dagsläget) endast kan översättas av Cherwell. Självserviceportalen däremot är 100% översättningsbar.

Cherwell Software på Svenska - Swedish, Självserviceportal

Cherwell Software på Svenska - Swedish, handläggarvy

Cherwell Software på Svenska - Swedish - CMDB / Inventariehantering


Några kunduttalanden


Mer info

Det finns massvis med mer info att hitta på Cherwells egen webbsida, Youtube kanal m.m. men här några tips på ställen att börja:

Cherwell Video Learning Library introducerades i januari 2016 och innehållet utökas successivt. För att få full tillgång till samtliga videos/kurser krävs en prenumeration men många, inklusive bl.a. Getting to Know Cherwell Service ManagementNew Content in Cherwell Service Management 7.00 och What’s New in Cherwell Service Management 8.0 är alla öppna kurser och kräver bara att man registrerar sig.

På Cherwell's webb, under Resources / "Webinars and Demos", finns såväl möjlighet att registrera sig på kommande webinar och demos som titta på tidigare, inspelade.

En duktig Cherwell Partner i USA är Beyond20. De har en Cherwell Tutorials spellista på Youtube med, i skrivande stund, över 300 (!) videos som hittas här.

Kort introduktionsvideo:

Välkommen till Cherwell Software


Några av fördelarna med Cherwell:

  • Modern lösning under kraftig tillväxt...
  • Topprankad av bl.a. Gartner, Forrester och IDC.
  • Flexibel och anpassningsbar med "Codeless Configuration", färdiga Cherwell mApp™ tillägg & stort antal Integrationer.
  • "...ITSM Solution of choice for the Microsoft platform..." - enligt Microsoft själva!
  • Enkel licensiering enbart baserad på antalet samtidiga användare.
  • Hyr eller köp licenser, drifta lösningen själv eller som en SaaS-lösning av Cherwell, Microsoft Azure eller AWS.
  • Uppgradera bekymmersfritt utan stora konsultinsatser!

Senaste nytt om Cherwell:


Läs kunders omdömen om olika IT Service Support verktyg: