Back to All Events

Clear Connect London


  • Park Plaza London Riverbank 18 Albert Embankment London, England, SE1 7TJ United Kingdom (map)
873ad08db1054b3cb1e0e99ff2d02224.jpg

Clear Connect London är Cherwell’s årliga event i EMEA. Liksom Clear Connect i Nashville i september bjuder Clear Connect London på de senaste nyheterna från Cherwell och är ett utmärkt tillfälle att knyta kontakter med såväl Cherwell personal i EMEA som många från USA. Clear Connect London är inte minst även det bästa tillfället att knyta kontakt med andra Cherwell kunder i EMEA och enkelheten att ta sig till London och den låga konferensavgiften är andra fördelar.

Vill ni hänga med oss och/eller har frågor funderingar om Clear Connect i London så hör av er till Glenn Alverus via mail: glenn.alverus@synerity.se eller tel. 042-400 39 51.

Earlier Event: May 22
Servicedesk forum
Later Event: September 30
Clear Conference Nashville