Synerity ingår strategiskt samarbete med Cherwell's partner i Danmark

synerity_clever_choice.jpg

För att möta den ökande efterfrågan från allt fler företag och organisationer i Danmark och Sverige som väljer Cherwell har Clever Choice och Synerity valt att ingå detta samarbete för att bättre kunna nyttja gemensamma resurser och kompetens avseende såväl försäljning, implementation, utbildning och support.

”Vi oplever et stigende behov fra såvel danske som svenske virksomheder, som ønsker at få mere værdi ud af deres investeringer i ITSM løsninger, siger Teddy Schou, Managing Partner Clever Choice og forsætter:
 
”Jeg er helt sikker på, at vores mange nuværende og kommende skandinavisk baserede kunder vil få stor glæde af, at vi med dette partnerskab nu kan tilbyde en langt bredere vifte af Cherwell kompetencer, indenfor implementering, uddannelse og support på tværs af Øresund”.
"Vi ser fram emot ett tätare samarbete med Clever Choice som har varit väldigt duktiga på att nå ut med Cherwell Service Management på den danska marknaden. Vi kompletterar varandra på ett väldigt bra sätt kompetensmässigt och delar synsätt och värderingar", säger Glenn Alverus, VD på Synerity.

Mer info:

Glenn Alverus, VD, Synerity, Tel: +46 42 400 39 51
Teddy Schou, Managing Partner, Clever Choice, Tel: +45 22 13 20 40, www.cleverchoice.dk

Om Cherwell Service Management

Cherwell Service Management är en av marknadens snabbast växande Enterprise Service Management lösningar och allt fler företag och organisationer upptäcker Cherwell’s unika kombination av en modern, kraftfull och flexibel lösning samtidigt som den är kostnadseffektiv gällande såväl licenser som att implementera och underhålla.