Se er IT infrastruktur som aldrig tidigare med Nexthink End-User IT Analytics lösning!

Över 70% av alla incidenter rapporteras av slutanvändare och 50% av dessa upptäcks aldrig av centrala övervaknings-lösningar. Vidare är även 80% av alla säkerhets policy överträdelser relaterade till slutanvändarna. Ändå saknar idag flertalet företag och organisationer en bra lösning som ger dem koll på hur IT tjänsterna används och fungerar för slutanvändarna.

Föreställ er så en lösning som kan visualisera och ge er insikt i alla era IT tjänster, hjälpa er att följa upp och förbättra era service-nivåer, minska antalet incidenter med 35%, lösa felaktigheter 60% snabbare och upptäcka säkerhetsbrister och hot ni inte har en aning om. Föreställ er vidare att lösningen även kan hjälpa er att planera, genomföra och validera era IT projekt. Att baserat på bättre information undvika felaktiga antaganden och störningar i er IT miljö som resulterar i såväl irritation, minskad produktivitet och missade tidsplaner och budgetar.

Om detta låter intressant så låt oss få visa er Nexthink lite närmare och bli förbluffad hur Nexthink kan hjälpa er att få en insikt i er IT infrastruktur som aldrig tidigare! Att sedan Nexthink är snabb och enkel att implementera och komma igång med, kräver minimalt med underhåll och fungerar som ett Schweiziskt urverk (Ja, Rolex var Nexthink's första kund...) är inte heller fel!

Ett exempel - före och med Nexthink:

Skärmavbild 2017-08-20 kl. 14.29.09.png

Mer info

Det finns massvis med mer info om Nexthink att hitta på deras egen webbsida som är relativt lätt-navigerad. Under "Resources" finns bland annat separata bibliotek för dokument, "Success Stories" och videos. Nexthink's blog är även väldigt aktiv och mycket info går att hitta under dess olika kategorier.

Nexthink's Youtube och Vimeo kanaler innehåller bl.a. en del längre videos och inspelade Webinars och nedan några tips inom olika lösningsområden och branscher: 

IT Operations / ITSM

Security

City Councils / Kommuner

Education / Utbildning


Vad kunder och partners säger om Nexthink:

Några av fördelarna med Nexthink

  • Nexthink lär sig automatiskt vad som händer i  IT infrastrukturen och anpassar mätvärden i realtid.

  • Nexthinks IT analyser ger ett bättre sätt att planera, genomföra och mäta resultaten av IT-projekt och uppdrag.

  • Nexthink har möjligheten att tackla utmaningarna med BYOD, Mobility och Cloud.

  • Utmärkelser, bland annat av  Gartner 2014 Cool Vendor

Senaste nytt om Nexthink