Aktuella nyheter & uppdateringar

På vår nyhetssida kommer du hitta en bred samling av artiklar och innehåll som ger dig en helhetsbild av vad som händer inom Synerity och våra olika produkt- och tjänsteområden. Vi håller dig uppdaterad om våra senaste företagshändelser, analyser, uppdateringar, branschtrender och annan relevant information kring såväl Synerity som våra partners, produkter och tjänster. Vårt mål är att ge dig relevant och användbar information som hjälper dig att förstå vår verksamhet och hur vi strävar efter att förbättra ditt arbetsflöde och produktivitet.

 
zendesk Thomas Rödin zendesk Thomas Rödin

Zendesk förvärvar Klaus

Zendesk meddelade i veckan att man har tecknat ett slutgiltigt avtal om att förvärva Klaus, den branschledande AI-drivna plattformen för quality management.

Läs mer
sparkly Thomas Rödin sparkly Thomas Rödin

Synerity inleder partnersamarbete med Sparkly!

Vi på Synerity är väldigt glada över att meddela att vi har inlett ett partnersamarbete med Sparkly - ett kreativt team från Nederländerna som fokuserar på att bygga och utveckla snygga Zendeskappar för att göra livet som agent eller teamledare enklare.

Läs mer
zendesk Jesper Zachrisson zendesk Jesper Zachrisson

Zendesk förvärvar Tymeshift

Zendesk har nyligen förvärvat Tymeshift, vilket ger kunderna AI-driven workforce management.

Förvärvet främjar företagets målsättning att erbjuda innovativa omnichannel- och AI-funktioner för exceptionella kundupplevelser.

Läs mer
Rocketlane Thomas Rödin Rocketlane Thomas Rödin

Rocketlane utsedd till Momentum Leader av G2

Rocketlane, den ledande onboarding- och PSA-plattformen för företag som vill öka kundnöjdheten och förbättra sin operativa effektivitet, tillkännagav nyligen att man av G2 återigen utsetts till ”Momentum Leader” i kategorin Client Onboarding.

Läs mer
Synerity Thomas Rödin Synerity Thomas Rödin

Välkommen Nasir Haidari!

Synerity fortsätter att växa och knyta till sig spetskompetens inom ett brett spektrum av olika verksamhetsområden. Vår senaste rekrytering är frontendutvecklaren Nasir Haidari.

Läs mer
Synerity Thomas Rödin Synerity Thomas Rödin

Välkommen Alexander Bakir!

Synerity fortsätter att växa och knyta till sig spetskompetens inom ett brett spektrum av olika verksamhetsområden. Vår färskaste rekrytering är Alexander Bakir som kommer att inta rollen som kundansvarig.

Läs mer