Cherwell nu tillgängligt på Azure Marketplace

Cherwell Software™ meddelar idag att Cherwell Service Management™ platform nu finns tillgängligt i Microsoft Azure Marketplace, vilket är en onlinebutik som tillhandahåller applikationer och tjänster för användning i molnet via Microsoft Azure. Kunder som väljer att drifta sin Cherwell Service Management platform på Azure får fördelarna av Azure plattformens globala footprint, tillsammans med dess enterprise-nivå prestanda, säkerhet, skalbarhet och compliance.

Cherwell Service Management platformen är en modern ITSM lösning som möjliggör för IT organisationer och andra verksamheter att obegränsat anpassa, konfigurera och utöka funktionaliteten i sin plattform," säger Craig Harper, Cherwell President. “Vi är stolta över att kunna erbjuda Cherwell Service Management via Azure Marketplace som ytterligare en valmöjlighet för våra kunder att nyttja denna intuitiva ITSM lösning.”