Hyperion Materials & Technologies väljer Cherwell Service Management och Synerity...

ladda ned.png
0.jpeg

Hyperion levererar avancerade slitstarka verktyg, applikationer och komponenter i hårda och superhårda material och var tidigare en del av Sandvik koncernen. Då Hyperion i juli 2018 förvärvades av investmentbolaget KKR behövde Hyperion bygga upp en egen IT infrastruktur och med det även en Service Management lösning.

Efter en genomgång av ledande lösningar på marknaden föll så valet på Cherwell Service Management och Synerity. Ambitionerna är högt ställda och förutom Incident/Problem/Change innefattas bl.a. även uppbyggnad av en tjänstekatalog och beställningsportal, CMDB & Asset Management med kostnadsuppföljning, flertalet integrationer inkl med övervakningslösningar, tidsredovisning av projekt m.m.

Kul och hedrande för oss på Synerity och vi önskar Hyperion ska bli nöjda med den nya lösningen!