Ny leverantör - OpsRamp

“The world’s first service-centric AIOps platform for hybrid IT infrastructure monitoring and management.”

Topology_Explorer-dependency_mapping.jpg

Vi har länge önskat inkludera en lösning för “Discovery & Dependency Mapping” av IT infrastrukturen och dess kritiska tjänster i vårt erbjudande och allt sedan starten av Synerity har vi tittat närmare på ett stort antal lösningar. Vi har nu blivit fler och känner oss redo att ta detta vidare och valet har så fallit på OpsRamp’s plattform. Vi har redan även utbildat och certifierat två av våra konsulter och håller som bäst på med vår första implementation inklusive integration med Cherwell Service Management.

Asset-Dashboards-UI.png

Har ni som många andra gamla och komplexa lösningar för övervakning av er IT infrastruktur som inte ger er den kontroll och möjlighet till proaktivitet som ni önskar? Liksom man emellanåt byter ut sin gamla bil till något modernare och kanske bensinsnålare kan det även vara en ide att se över sina övervakningslösningar. Det har minst sagt hänt en hel del inom området de senaste åren…

Lite mer info om OpsRamp hittar ni här men kontakta oss gärna även för ytterligare info och varför inte en förutsättningslös demo?