Vid införande av någon av de lösningar vi jobbar med är naturligtvis utbildning en viktig del. Vi jobbar idag normalt med skräddarsydda utbildnings-lösningar där den totala utbildningsinsatsen kan vara en blandning av såväl standardutbildningar som olika anpassade utbildningar som vi och/eller våra leverantörer håller i. Som komplement tillhandahåller några av våra leverantörer även bra e-learning lösningar. 

Cherwell Service Management Foundations utbildning

Cherwell Service Management (CSM) Foundations är Cherwell's grundläggande utbildning i Cherwell Service Management. Utbildningen genomförs på 4 ½ dag och hålls av certifierad Cherwell Service Management instruktör. Cherwell erbjuder själva denna utbildningen regelbundet på plats på deras kontor i USA och England samt även som virtuell utbildning.

Vi på Synerity har varit certifierade att hålla denna utbildningen i 4 år och har även hållit den för såväl flertalet av våra Cherwell Service Management kunder i Sverige som utomlands.

Gällande själva utbildningen så får man en gedigen grund och förståelse för de olika objekten och funktionerna i Cherwell Service Management. Ca 50% av utbildningen består av olika labb-övningar där deltagarna själva får till uppgift att bygga funktioner och processer i Cherwell Service Management enligt instruktion från instruktör och kursmaterial.

Mer detaljerad info om CSM Foundations utbildningen hittar ni på Cherwell's webb här.

Authorized Training Partner Blue.png

Schemalagda Cherwell Service Management Foundations utbildningar i Sverige

Förutom att vi erbjuder denna utbildningen på plats hos kund har vi även följande schemalagda öppna utbildningstillfällen inplanerade som vi nu tar emot anmälningar till.

  • Vi har inga schemalagda kurser just nu men kontakta oss så planerar vi in ett kurstillfälle

Utbildningen hålls på svenska med engelskt kursmaterial. Vi håller till på vårt kontor på World Trade Center, Skeppsgatan 19 i Malmö. Kostnaden för utbildningen är 24 500 SEK / 2500 Euro per person. I priset ingår lunch, kursmaterial och kursintyg.

För anmälan eller frågor - kontakta oss!