monday.com utsett till Leader av Gartner

monday.com kom under gårdagen med det glädjande beskedet att de utsetts till Leader i Gartners® Magic Quadrant™ för Collaborative Work Management 2023. Tidigare i år utsågs man även till Leader i Gartners® Magic Quadrant™ inom segmentet Adaptive Project Management and Reporting.

- Erkännandet som Leader i Gartners® Magic Quadrant™ för Collaborative Work Management är ett bevis på det värde som vår multiproduktplattform ger våra över 186 000 kunder över hela världen, säger Daniel Leyera, Chief Product and Technology Officer, på monday.com i en kommentar.

- Vårt Work OS är unikt lämpat för att lösa de många utmaningar som företagsorganisationer står inför idag och är den bindväv som förbättrar samarbetet mellan team samtidigt som effektiviteten maximeras. Vi är stolta över denna prestation och ser med stor tillförsikt på våra möjligheter framöver, fortsätter han.

Gartners® Magic Quadrant-rapporter™ är ett resultat av rigorös, faktabaserad forskning på specifika marknader, vilket ger en vidvinkelbild av leverantörernas relativa positioner på marknader där tillväxten är hög och leverantörsdifferentieringen är tydlig. Utvärderingarna baseras på specifika kriterier som analyserar ett företags övergripande förmåga att genomföra och fullborda visionen.

Här kan du ta del av hela rapporten helt kostnadsfritt

Föregående
Föregående

God Jul och ett Gott Nytt år önskar Synerity!

Nästa
Nästa

Bozoma Saint John key note speaker på Elevate ‘23