Rocketlane går från klarhet till klarhet

Rocketlane, den ledande onboardingplattformen för kunder, skickade nyligen ut en pressrelease som återspeglar bolagets momentum under det senaste året. Sedan bolaget säkrade sin serie A-finansiering tidigare i år har man fortsatt sin uppåtgående kurva genom att utöka produktkapaciteten. Man har bland annat lagt till statusmallar, lanserade en Slack- integration för sömlöst kundsamarbete och introducerat resurshantering för mer effektiv resursplanering och prognoser.

Rocketlane har sett en stark tillväxt inom bland annat SaaS, fintech, hälsovård och tjänster. Några av de nya kunderna inkluderar Chargebee, Mosaic, Solvvy, Mixmax och nCloud integratören Clari är det senaste tillskottet till listan.

- Rocketlane hjälper oss att leverera mer för mindre. Det flyttar vår kundintroduktionsupplevelse till hög växel, vilket tar oss från bara uppgiftshantering till strategisk leverans med större synlighet och samarbete kring projektaktiviteter, vilket i slutändan driver upp CSAT. Vi har nu bättre insyn i projektstatus och är utrustade med data som hjälper till att kontinuerligt förnya våra professionella tjänster förpackning och försäljning, säger Robert Block, Group Vice President of Professional Services & Customer Support på Clari, i en kommentar.

Rocketlane har också utökat sin ledarstab. Bland annat tillkännagav man nyligen utnämningen av Ben Brutsch till VP of Sales. Ben har över 18 års erfarenhet av försäljningsledarskap från företag som Pluralsight och Podium. Rocketlane har också ökat antalet anställda globalt inom utvecklings- och go-to-market-funktioner, eftersom verksamheten fortsätter att accelerera.

- Rocketlanes tillväxt över flera områden är ett bevis på vår kategoriledande produkt och dess utförande gentemot olika funktioner. Våra senaste vinster och vårt fortsatta momentum indikerar marknadens preferens för vår lösning. Vi kommer att fortsätta att förnya oss och presentera ett nytt grepp när vi genomför vår produktfärdplan för att effektivisera kundintroduktion och implementeringar för företag som betjänar medelstora företag och enterprise företag, säger Srikrishnan Ganesan, VD och medgrundare av Rocketlane.

 

Föregående
Föregående

Cherwell 2022.3 Tillgänglig

Nästa
Nästa

Freshworks tillsätter Dennis Woodside i ledande roll