Freshservice Workspaces - Migration Tool

Att migrera sin Freshservicemiljö för att kunna nyttja workspaces är ingen lätt uppgift. För att uppnå nyttan med det hela (läs mer om detta här) krävs en hel del planering och förberedelser. På Synerity har vi lyckats att leverera lyckade migreringar till våra kunder tack vare vårt strategiska tillvägagångssätt samt vår egna Migration Tool.

För varje nytt workspace som skapas behöver en analys göras för den grupp som skall migreras. Man kommer då bland annat att behöva titta på:

✔ Vilka automationer kommer att påverkas?
✔ Hur kommer rapporterna att se ut efter flytt?
✔ Hur kommer vår ärende vy att se ut?

Utöver detta så börjar ni kanske även fundera på vad som kommer hända med alla era ärenden när man migrerar? Det finns stöd för detta native i Freshservice. Dock enbart om man har en Freshservice instans med workspaces-funktionalitet. Detta är en manuell process och dessutom så kan man enbart bulk-uppdatera 30 ärenden i taget.*

För att kunna flytta med sina ärenden behöver man göra en bulkmigrering, och givetvis har vi på Synerity en lösning gällande just detta. Med hjälp av vårt smarta Migration Tool så kan vi filtrera ut de ärenden som önskas samt migrera dessa till ert nya workspace. En ytterligare begränsning med Freshservice native funktionalitet är att den inte kommer kunna återskapa värden i custom_fields.** Därför har vi på Synerity även lagt till funktionaliteten att vårt Migration Tool kommer kunna återskapa värden i custom_fields efter att de har migrerats.

Genom att dra nytta av vår specialistkompetens har våra kunder kunnat uppnå kostnadsbesparingar genom framgångsrika samarbeten vid migreringar. För mer information om nyttan med en migrering kan du med fördel läsa detta blogginlägg. Alternativt skapar du ett ärende i vår support (Skapa ett ärende) så återkommer vi till er så snart som möjligt.

* How to move tickets across workspaces?
** What is the impact of moving tickets from one workspace to another?

Föregående
Föregående

Freshworks Customer Service Suite

Nästa
Nästa

Freshservice Workspaces: Minskade licenskostnader, säkrare data & bättre överblick