Freshservice Workspaces: Minskade licenskostnader, säkrare data & bättre överblick

Freshservice Workspaces är en ny funktion i Freshservice som gör det möjligt för användare att skapa anpassade miljöer för att organisera och hantera sina ärenden. Workspaces kan användas för att organisera ärenden efter produkt, tjänst, avdelning eller annat kriterium som är relevant för just dig och din organisation.

Fördelar med Freshservice Workspaces

Det finns många fördelar med att använda Freshservice Workspaces. Här är de viktigaste:

  • Sänkta licenskostnader: Workspaces kan hjälpa dig att sänka dina licenskostander. Om du har en stor organisation kan du dela upp dina agenter i olika workspaces. Detta kan hjälpa dig att optimera dina licenskostander och undvika att betala för funktioner som du inte använder. En av våra kunder, lyckades sänka sina årliga Freshservice licenseringskostnader med så mycket som 40 %.

  • Säkrare data: Genom att tilldela specifika användare till varje workspace kan du begränsa tillgången till känslig information.
    Detta kan hjälpa till att skydda din organisation mot dataintrång och andra säkerhetsrisker.

  • Ökad effektivitet: Workspaces kan hjälpa dig att organisera dina ärenden och göra det lättare att hitta det du behöver. Detta kan spara tid och förbättra effektiviteten för både support personal och användare.

Genom att dra nytta av Syneritys specialistkompetens har våra kunder kunnat uppnå kostnadsbesparingar genom framgångsrika samarbeten vid migreringar. För mer information hur en migrering går till kan du med fördel gå vidare till detta blogginlägg. Alternativt så kan du skapa ett ärende i vår support (Skapa ett ärende) så återkommer vi till er så fort som möjligt.

Föregående
Föregående

Freshservice Workspaces - Migration Tool

Nästa
Nästa

Vad är Enterprise Service Management (ESM) och varför är det så viktigt för din organisation?