Rocketlane utsedd till Momentum Leader av G2

Rocketlane, den ledande onboarding- och PSA-plattformen för företag som vill öka kundnöjdheten och förbättra sin operativa effektivitet, tillkännagav nyligen att man av G2 återigen utsetts till ”Momentum Leader” i kategorin Client Onboarding. Rocketlane har nu varit ledande inom client onboarding i över ett år.

Företaget översteg 94 % kundnöjdhet i alla kategoribetyg, inklusive användarvänlighet, kravuppfyllelse, enkel att göra affärer med, enkel installation, supportkvalitet och enkel administration.

Rocketlane fanns även med i 100 rutnätsrapporter i sex olika kategorier och fick totalt 63 badges. G2-resultaten följer andra uppmärksammade utmärkelser, som att exempelvis bli utnämnda till Gartner Cool Vendor inom Technology Go-to-Market 2022.

- Att vi har kunnat fortsätta vår snabba tillväxt samtidigt som vi har bibehållit de högsta kundbetygen och #1-rankingen inom client onboarding är ett utmärkt betyg såväl för teamet som vår strategi, säger Rocketlanes medgrundare Srikrishnan Ganesan.

- Det visar att vårt uppdrag att utveckla en allt-i-ett, funktionsrik produkt med en kundcentrerad kärnfilosofi är det rätta receptet för att bli marknadsledande, avslutar han.

Föregående
Föregående

Zendesk förvärvar Tymeshift

Nästa
Nästa

Synerity inleder partnersamarbete med monday.com