Välkommen Alexander Bakir!

Synerity fortsätter att växa och vi kommer under de närmaste veckorna ha glädjen att presentera ett antal nya medarbetare. Först ut är vår nya kundansvarige Alexander Bakir.

Alexander är 39 år och bor på Gustavslund i Helsingborg med fru och 3 barn. Han började sin yrkesbana inom telefonförsäljning och blev sedermera butikschef på 3, innan han fortsatte vidare till att arbeta inom social omsorg.

- Jag började min karriär inom försäljning, men eftersom jag alltid har varit en inlyssnande och engagerad person så fick jag tipset om att socialt arbete borde vara en nisch som passade mig. Efter att ha verkat som behandlingsassistent, koordinator och biträdande avdelningsföreståndare blev jag slutligen sektionschef för vård och omsorgsförvaltningen i Malmö Stad. Jag har haft oerhört fina år där, men kände nu att det var dags för en ny utmaning.

Varför Synerity?

- Jag fick en bra känsla av bolaget redan från de första mötena och såg mig själva vara en del av Synerity. Tillväxtpotentialen, människorna och den samlade kompetensen. Fröet såddes och jag kände att det här vill jag vara med och bygga upp. Att bidra med min kunskap och mina erfarenheter på tillväxtresan. Dessutom lockades jag av att arbeta i Helsingborg, dra ned på pendlandet och umgås mer med familj och vänner.

Vad hoppas du kunna bidra med?

- Min förhoppning är jag ska kunna bidra med mina erfarenheter inom verksamhetsutveckling, organisation och ledarskap. Jag älskar utmaningar och att jobba mot ett visst mål och resultat. Att mäta, utvärdera och utveckla. Genom att vara ödmjuk och öppen för att ta in olika perspektiv så tror jag att vi alla kan lära av varandra. Dessutom gillar jag att det är korta beslutsvägar inom bolaget och att man får möjlighet att jobba tätt ihop med ledningsgruppen.

- Den stora utmaningen nu är att lära mig produkterna. Det är trots allt en ny bransch och jag har mycket att lära. Men jag har alltid varit nyfiken som person, och tycker att det ska bli stimulerande och kul. Bästa sättet att lära sig är att våga kasta sig ut och prova sig fram. Det är otroligt viktigt för mig att kunderna ska känna ett förtroende för mig både som person och för min kunskap gällande vårt produktutbud.

Hur spenderar du helst din lediga tid?

- Mycket av mitt liv på fritiden kretsar kring barnens idrottsaktiviteter alltifrån fotboll till taekwondo och dans. Jag gillar att vara aktiv, spendera tid med familj och vänner och ha många bollar i luften. Att leva livet fullt ut och inte dö nyfiken!

Föregående
Föregående

Välkommen Nasir Haidari!

Nästa
Nästa

Forrester utser Nexthink till ledare i flera olika kategorier