Välkommen Nasir Haidari!

Synerityteamet fortsätter kontinuerligt att växa och nu har vi den stora glädjen att presentera vår nya utvecklare Nasir Haidari.

Nasir är 37 år gammal och bor i Svedala med sambo och 3 barn. Han har en bakgrund inom säkerhetsbranschen, men drömmen har alltid varit att jobba inom IT och utveckling.  

- Efter tio år som väktare och teamledare inom säkerhetsbranschen så kände jag att det var dags för en ny utmaning. Jag har alltid haft ett stort intresse för IT och utveckling, och bestämde mig därför för att utbilda mig till frontendutvecklare.

Varför Synerity?

- Jag såg att Synerity sökte utvecklare och bestämde mig därför för att göra lite research om vilka produkter företaget jobbade med. Produktportföljen kändes spännande och rollen verkade både utmanande och rolig. Det klickade bra redan under intervjuerna och jag fick tidigt ett gott intryck av såväl bolaget som medarbetarna.

På vilket sätt hoppas du kunna bidra?

- Jag tror och hoppas att jag kan bli en viktig resurs i form av att vara en problemlösare och möjliggörare. Jag har alltid haft en god kundkontakt och ser mig själv som väldigt serviceminded. Nu gäller det bara för mig att sätta mig in i de system och plattformar vi jobbar med. Och sen vill jag börja göra nytta för kunderna och bidra till Syneritys fortsatta resa.

Hur spenderar du helst din lediga tid?

- Just nu sitter jag även mycket på fritiden och lär mig om den teknik som finns i företaget och dess utvecklingsmöjligheterna. Annars tar givetvis familjen den största delen av min tid. Barnen spelar fotboll och veckorna är fyllda av såväl träningar som matcher. Och när det finns tid över försöker jag hålla mig aktiv och se till så att även jag själv håller mig i form.

Föregående
Föregående

Freshworks tillsätter Dennis Woodside i ledande roll

Nästa
Nästa

Välkommen Alexander Bakir!