Freshworks tillsätter Dennis Woodside i ledande roll

Freshworks tillkännagav nyligen att Dennis Woodside blir en del av företagets ledningsgrupp och får titeln president. Han kommer att rapportera direkt till Freshworks VD och grundare Girish Mathrubootham, och i denna nyskapade roll kommer han att ansvara för att leda Freshworks globala affärsverksamhet och strategi.

Woodside tjänstgjorde senast som president för Impossible Foods där han övervakade verksamhet, tillverkning, leveranskedja, försäljning, marknadsföring, HR och andra funktioner i mer än tre år. Tidigare var han operativ chef för Dropbox där han var ansvarig för alla kundnära funktioner och generering av intäkter, vilket hjälpte företaget att nå 1 miljard dollar i årliga intäkter. Han har även innehaft ledande roller på Google och Motorola Mobility. Woodside sitter för närvarande i amerikanska Röda Korsets styrelse och satt tidigare i styrelsen för ServiceNow från 2018 till 2022.

"Jag är glad över att få chansen att samarbeta med Dennis och addera hans erfarenhet av att skala global verksamhet till vårt team. Hans kompetens kommer att hjälpa till att utveckla vår verksamhet och tillåta mig att fokusera på vår företagsvision, kultur och produktinnovation – områden som ger enormt värde för våra anställda och kunder”, säger Mathrubootham, VD och ordförande i Freshworks styrelse.

"Jag är hedrad över att gå med i det här laget och arbeta med Girish för att fortsätta bygga det han startade. Jag dras till företag som har ett nytt förhållningssätt till stora marknader. Efter ett decennium där jag drivit skapandet av kategorier hos Google, till den högväxande eran på Dropbox och uppskalningen på Impossible Foods, ser jag Freshworks som en bra match för min erfarenhet. Snabb och lättanvänd affärsmjukvara är precis vad företag behöver idag och Freshworks gör den tillgänglig för alla." , säger Woodside i en kommentar.

Föregående
Föregående

Rocketlane går från klarhet till klarhet

Nästa
Nästa

Välkommen Nasir Haidari!