Syneritys utvecklare erhåller Freshworks Certified App Developer - certifiering

 

Freshworks Certified App Developer

Vi är stolta över att meddela att våra två utvecklare på Synerity har blivit certifierade inom "Freshworks Certified App Developer"!

Genom att ha denna certifiering, är Syneritys utvecklare rustade med de senaste tekniska färdigheterna för att hantera kundernas tekniska behov och hjälpa till att förbättra deras upplevelser. Vi är stolta över deras hårda arbete och dedikation för att uppnå denna certifiering och det bevisar vårt fortsatta engagemang att tillhandahålla exceptionella tekniska lösningar för våra kunder.

Vi är glada över att ha två av våra utvecklare certifierade som "Freshworks Certified App Developer". Detta är ett stort steg för Synerity och våra kunder. Våra utvecklare har arbetat hårt för att uppnå denna prestation och vi är tacksamma för deras engagemang och arbete. Vi ser fram emot att fortsätta leverera anpassade lösningar som hjälper våra kunder att förbättra sin verksamhet och fortsätta växa.

Synerity fortsätter att prioritera teknisk utbildning och utveckling för att säkerställa att våra utvecklare är utrustade med de senaste färdigheterna och tekniken som behövs för att hjälpa våra kunder att lyckas.

 
Föregående
Föregående

4me utsedda till “Customers' Choice” i Gartners Peer Insights 2023

Nästa
Nästa

Synerity inleder partnersamarbete med Zendesk!