Välkommen Daniel Söderlund!

Nästa tillskott till teamet har sina rötter uppe i norr och ser med tillförsikt fram emot att sig an nya utmaningar. Det har blivit dags att knyta bekantskap med Daniel Söderlund.

Daniel kommer ursprungligen från Malå kommun i Lappland och växte upp på landsbygden. Intresset för datorer och teknik väcktes redan på lågstadiet och har sedan stadigt växt sig starkare.

- Min pappa blev tidigt IT-ansvarig på sitt jobb och jag hade från tidig ålder tillgång till datorer hemma. Mitt intresse växte snabbt och jag började även att hjälpa mina kompisar när de hade problem med sina datorer, berättar Daniel.

Hur hamnade du i Skåne?

- Jag bestämde mig för att plugga industriell produktionsteknik och flyttade därför till Olofström. Det ledde sen vidare till praktik och jobb här nere efter utbildningen. Efterhand insåg jag dock att industri inte var riktigt rätt för mig, så jag sökte mig istället till IT-branschen.

Efter flera år inom servicedesk är Daniel nu sugen på nya utmaningar och en möjlighet att utvecklas ytterligare i sin yrkesroll.  

- Det känns väldigt bra att ha landat här på Synerity. Jag upplever att det är högt i tak och en fin sammanhållning. Förhoppningsvis kan jag bidra på ett bra sätt till teamet och fortsätta utveckla mina färdigheter. Jag har alltid gillat problemlösning och utmaningen i att förstå kunden och lägga sig på rätt nivå.

Vad gör du helst på din lediga tid?

- Jag har ett stort intresse för öl, hemmaautomation och 3D-printning. Därutöver ägnar jag gärna tid åt gaming, film och serier. Samtidigt som jag försöker hålla igång med lite träning mellan varven.

Föregående
Föregående

Freshworks: Be Unstoppable - Virtual Summit (16 mars)

Nästa
Nästa

Synerity och Efecte inleder nytt partnersamarbete