Välkommen Robert Ahlqvist!

Nu har det blivit dags att förstärka vårt team även på säljsidan och vi är glada över att kunna hälsa Robert Ahlqvist välkommen till Synerity. Robert kommer att utgå från Stockholm och har över 30 års erfarenhet inom marknadsföring och försäljning inom ett stort antal olika branscher.

- Efter att ha provat på lite olika jobb efter gymnasiet så sökte jag in till en folkhögskola och pluggade reklam och marknadskommunikation för att därefter bli anställd på en reklambyrå. När byrån efter några år löstes upp så fick jag tips om att söka jobb som mediasäljare, och blev anställd hos Futurum Media som gjorde många uppdrag åt Svenska Fotbollsförbundet.

- Sedan dess har jag fortsatt i säljbranschen och har bland annat varit anställd som key account manager på reklamradiokanalen Vinyl 107, projektledare på CRM-företaget Infomakers och annonschef på IDG. Närmast kommer jag från en tjänst som sälj- och partneransvarig på Insight Events, berättar Robert.

Vad var det som lockade dig att söka dig till Synerity?

- Jag har alltid haft ett intresse för kundtjänst/kundservice och har känt att det är något som jag skulle vilja prova på att jobba med i någon form.  I samband med att Synerity deltog på Insight Events mässor så fick jag kontakt med Glenn, och när behovet uppstod av en ny säljare i Stockholm så fick jag frågan. Att jobba med IT-lösningar är delvis en helt ny värld och ny terminologi. Men jag har alltid närt en stor nyfikenhet och en stor vilja att lära mig nya saker.

Vilka egenskaper karaktäriserar dig i din yrkesroll?

- Jag hoppas och tror att omgivningen ser mig som en väldigt driven och kreativ person. Det är viktigt för mig att skapa långsiktiga relationer med mina kunder och bygga upp ett ömsesidigt förtroende. Dessutom gillar jag att jobba i projektform och ser fram emot att bli en del av Synerityteamet.

Robert spenderar gärna sin lediga tid med familj och vänner, och är även en passionerad golfare.

- Golfbanan är en plats för såväl avkoppling som motion, och jag är del av en stor härlig bonusfamilj som förutom mig och min fru består av 7 barn. Vi har även ett andra boende i Thailand som vi gärna åker till.

Föregående
Föregående

Cherwell 10.5 Tillgänglig

Nästa
Nästa

Freshworks: Be Unstoppable - Virtual Summit (16 mars)