Leverantörer

De systemleverantörer vi valt att arbeta med. Synerity är registerade återförsäljare samt kompetens-center för dessa i Sverige.


 
 

Cherwell Service Management plattform är en av de snabbast växande ITSM lösningarna på marknaden. Positionerade av Gartner, Forrester och IDC som ledare tack vare 11 Pink certifierade ITIL processer, nöjda kunder samt kodlös och intuitiv anpassningsbarhet. Cherwell Software erbjuder flexibiliteten att välja mellan hosted eller on-premise med en enkel licens- och prismodell.

www.cherwell.com


 
 
 

HappySignals är en specialiserad lösning som integreras med aktuell Service Management lösning och mäter “employee happiness” och “lost worktime”. HappySignals går snabbt att implementera, möjliggör en hög svarsfrekvens från användarna, direkt feedback till Servicedesk medarbetarna och avancerade analysmöjligheter inkl. benchmarking mot andra organisationer.

www.happysignals.com


 
 
 

Jitterbit API integrations-platform (EiPaaS) låter er snabbt och effektivt integrera era SaaS, on-premises och cloud applikationer - på dagar, inte månader. Över 2000 företag och organisationer använder idag Jitterbit och även Cherwell har valt Jitterbit som förstahandsvalet bland integrationsplattformar för Cherwell Service Management.

www.jitterbit.com


 
 

Nexthink är en End-user IT Analytics lösning för ITSM, säkerhet och transformation av IT arbetsplatsen. Nexthink kartlägger IT tjänster och applikationer, hur de konsumeras och hur IT infrastrukturen fungerar operationellt från ett slutanvändarperspektiv. Kombinerat med en unik visualiseringsmotor gör Nexthink det enkelt och intuitivt att se sin IT infrastruktur på ett helt nytt sätt. Nexthink blev 2014 även utnämnt av Gartner som Cool Vendor.

www.nexthink.com


 
 
 

Med OpsRamp kan hela er IT infrastruktur övervakas inklusive servrar, lagring, nätverk, virtualisering, cloud-tjänster, applikationer, containers, loggar, API:er m.m. OpsRamp kan även integreras med befintliga övervaknings-lösning och med OpsRamp's inbyggda artificiella intelligens, OpsQ, korreleras event för effektiv incident management.

www.opsramp.com


 

ComAround är specialister inom Self Service och Knowledge Centered Support (KCS). I mer än 20 år har de utvecklat kunskapsdatabaser och självbetjäningsverktyg för att fånga, strukturera, sprida och återanvända kunskap.

www.comaround.se  |  www.comaround.com

Klicka här för att läsa mer om integrationen vi gjort mellan Cherwell Service Management och ComAround Zero.


Kompetenspartners

Våra kompetenspartners är ett nätverk av företag och konsulter som har olika spetsområden men med den gemensamma nämnaren att de tillsammans med Synerity levererar ökad kompetens och värde till våra kunder.


 
 
 

Aim 4 Knowledge är en kompetens- och utbildningspartner inom IT Service Management som bl.a. tillhandahåller lärarledda utbildningar, e-learning, kursmaterial, böcker och inte minst TRIM, The Rational IT Model.  

https://aim4knowledge.com  |  https://www.opentrim.org/sv/


emigent_logo.jpg
 

Emigent har spetskompetens inom beslutsstöd på Microsofts plattform med verktyg som Reporting Services, Integration Services, Power BI och Excel för hantering av datalager, rapportering och analys. Tillsammans med Emigent kan vi erbjuda integrationer och kundanpassat beslutsstöd med Cherwell Service Management.

www.emigent.se


 

illumineight hjälper och stöttar serviceorganisationer med ledarutveckling, förändringsarbete, processförbättring, kommunikation och affärsrelationer. illumineight är även först i Sverige att vara ackrediterad för att leverera BRMP© (business relationship management professional) kurser och certifieringar samtidigt som man även är regional ambassadör för BRM institute i Sverige.

www.illumineight.se


 

Hjälper företag och organisationer att förbättra sitt sätt att tänka och arbeta inom Service Management. Med en pragmatisk inställning till utveckling och genomförande  med fokus på att skapa värde för företag och kund...

www.qcm.se


 

Erbjuder rådgivning från strategisk nivå ner till operationella åtgärder och processer kring IT & Informationssäkerhet, optimering av ITIL processer och verksamhetskonsulting.

www.scillani.se

Bli partner

Vill du samarbeta med oss?
Vad kul!

Fyll i dina kontaktuppgifter här nedan så tar vi kontakt med dig!

Namn *
Namn