Tillbaka till alla evenemang

Freshdesk Grundutbildning - Stockholm

I grundutbildningen för Freshdesk får du en bra förståelse över hur systemet är uppbyggt, hur det administreras och får verktygen för att skapa, redigera och förändra funktioner och arbetsflöden. Syneritys erfarna utbildare tar dig igenom all grundläggande funktionalitet, och ger dig en bred bas för att arbeta vidare i systemet på egen hand. Utbildningen är upplagd utifrån en hands-on-approach, där Syneritys kursledare tar deltagarna igenom systemets grunder och funktioner utifrån realistiska scenarier.

Denna utbildning riktar sig både till dig som arbetat som handläggare i systemet och ska gå in i en administratörsroll, samt dig som aldrig arbetat i Freshdesk innan, men vill lära dig mer om verktyget och hur det administreras.

Efter själva utbildningsdagen har vi även valt att inkludera möjligheten till en 1-2 timmars individuell uppföljning vid ett separat tillfälle. Vid detta tillfälle kan vi stötta er gällande frågor relaterade till er unika Freshdeskmiljö eller önskemål om ytterligare fördjupning inom något specifikt område.

Kursinnehåll:

✔ Översikt Freshdesk
✔ Grundkonfiguration
✔ Behörighet & roller
✔ Ärendefält

✔ Ärendeformulär
✔ Automationer
✔ Appar & Marketplace
✔ Do’s & don’ts

✔ Summerande labb
✔ Presentation av labb
✔ Sammanfattning av kursen
✔ Nästa steg
✔ 1-2h uppföljning efter kursen

Längd: 1 dag, ca 8:30 - 16:00, samt 1-2h individuell uppföljning
Pris: 10 000 SEK/person*

*Just nu erbjuder vi även en Early-bird rabatt på 20% till alla deltagare som anmäler sig minst 2 månader innan kursens startdatum. Missa inte att ta del av detta kanonerbjudande! 🚀

Allmänna villkor för schemalagda kurser:
Svensk version
Engelsk version


ANMÄLAN:

Freshdesk Grundutbildning - Stockholm 20231116

Föregående
Föregående
26 september

Zendesk Grundutbildning - Malmö

Nästa
Nästa
4 juni

monday.com Grundutbildning - Malmö