Freshworks VD utsedd till Årets Entreprenör av Forbes India

Girish Mathrubootham, VD på Freshworks, utsågs nyligen till “Årets Entreprenör 2021” vid Forbes Indias årliga ET Awards. Freshworks har under de senaste åren haft en imponerande tillväxt och var bland annat den första indiska SaaS-startupen som noterades på den amerikanska börsen.

- All ära bör gå till min otroliga Freshworks 'kudumbam' (familj) som tack för allt hårt arbete som har hjälpt oss att komma dit vi är idag. Resan fortsätter och vi strävar efter att bygga ett ikoniskt globalt produktföretag. Jag ser detta som en stor ära, och en milstolpe i vår dröm om att se Indien som en "produktnation" på världsscenen, säger Girish själv i en kommentar.

Mathrubootham startade Freshworks med övertygelsen att "nöjda medarbetare leder till nöjda konsumenter." Börsintroduktionen gynnade över två tredjedelar av företagets 4 300 anställda och det rapporteras att cirka 500 Freshworksanställda blev miljonärer i samband med den. Vid noteringen i september förra året nådde Freshworks marknadsvärde 12,2 miljarder dollar.

Föregående
Föregående

Synerity och SurveySparrow inleder nytt partnersamarbete

Nästa
Nästa

Cherwell 10.5 Tillgänglig