Synerity och Efecte inleder nytt partnersamarbete

Synerity har nu den stora glädjen att presentera ett nytt partnersamarbete med Efecte, det europeiska alternativet för molnbaserad tjänstehantering.

Samarbetet mellan Synerity och Efecte har potential att ge exceptionellt affärsvärde för kunden, tack vare tillgången till en molnbaserad europeisk Service Management Platform och möjligheten till en lokal molnlösning med privat moln. Detta är avgörande för att kunna hålla viktiga data säkrade och lagrade i Sverige.

”På Synerity är vi verkligen glada över att bli partner till Efecte. Därmed kan vi nu erbjuda deras ESM-plattform som ett nordiskt alternativ till våra potentiella kunder. Under vår grundliga utvärdering av plattformen har vi verkligen blivit imponerade över den övergripande funktionaliteten, samt den utveckling av produkten man kontinuerligt arbetar med för framtiden. Vad vi också tycker är särskilt intressant med Efecte, och vad många potentiella kunder nuförtiden efterfrågar, är möjligheten att få en ITSM/ESM Cloud Solution av ett nordiskt företag inklusive möjligheten att även lagra data lokalt om så önskas”, säger Glenn Alvérus, vd för Synerity.

Med hjälp av Efecte-plattformen kan organisationer hantera och automatisera vilken tjänst som helst i företaget. Det inkluderar klassiska IT-tjänstarbetsflöden och processer för mänskliga resurser (HR), facility management, kontraktshantering och mycket mer. Kunden kan flexibelt anpassa mjukvaran utefter sina individuella behov utan programmeringskunskaper, samt välja om de ska använda Efectes molnlösning eller en lokal lösning med privat moln och implementering på plats. På så sätt säkerställer Efecte att alla kunder drar nytta av de strikta europeiska dataskyddsstandarderna och följer efterlevnadsriktlinjerna. Efecte stöder även de senaste ITIL 4-riktlinjerna, vilket ger kunder direkt tillgång till branscherkänd praxis.

"Detta partnerskap är ett viktigt steg i Efectes snabba tillväxtresa i Norden. Efectes industrierkända ITSM-lösning passar perfekt i Syneritys noga utvalda erbjudande. Vi ser fram emot att växa vår verksamhet i Sverige tillsammans med Synerity", säger COO för Efecte, Steffan Schumacher.

Om Efecte

Efecte hjälper serviceorganisationer att digitalisera och automatisera sitt arbete. Kunder över hela Europa utnyttjar deras molntjänst för att arbeta med större smidighet, förbättra upplevelsen för slutanvändaren och spara in kostnaderna. Användningområdet för lösningarna sträcker sig från IT-tjänsthantering och biljettförsäljning till att förbättra de anställdas upplevelser, affärsflöden och kundservice. Efecte är det europeiska alternativet till globala aktörer i branschen. Huvudkontoret ligger i Finland och med regionala nav i Tyskland och Sverige. Efecte är noterat på Nasdaq First North Growth Market i Finland.

Föregående
Föregående

Välkommen Daniel Söderlund!