Efecte introducerar GPT-funktionalitet i service management plattformen

Chat inom service management och supportärendelösningar är numera vanligt förekommande, men är trots de många fördelarna kommer det också utmaningar för både kunder och personal på grund av det höga antalet förfrågningar. Efecte, som är europeiska specialister inom molnbaserad service management, tar nu hjälp av Open AI:s GPT-modell för att ytterligare förbättra kundupplevelse och effektivitet. Från och med nu finns de första GPT-drivna funktionerna tillgängliga i Efecte Chat for Service Management och kan testas av kunder.  

Handläggare och agenter kommer särskilt att dra nytta av detta, eftersom de kommer att få förslag med automatgenererade svar på vanligt förekommande och återkommande frågor. Agenterna kan sedan välja om de vill använda GPT-svaren, utvidga svaren eller besvara frågan helt själva.   

- Genom att använda GPT-baserade funktioner kommer våra kunder att kunna besvara supportfrågor snabbare och effektivare. I och med förvärvet av InteliWISE har vi fått ett erfaret team inom AI, vilket har hjälpt oss att öka innovationstakten ytterligare: vi planerar att införa fler GPT-baserade funktioner senare i år. Parallellt kommer vi att fortsätta att forska, testa och lära ut lokala AI-modeller som vi själva har utvecklat, säger Niilo Fredrikson, vd för Efecte Plc i en kommentar. 

Föregående
Föregående

Zendesk AI – Intelligent CX

Nästa
Nästa

Cherwell 2023.1 Tillgänglig